Felloni Low Profile LED Projektör

Ürün Bilgisi

TV stüdyolarına kıyasla daha alçak tavanlı haber ve video konferans stüdyoları gibi mekanlarda kullanım kolaylığı sağlayan Felloni Low Profile projektörler tavana paralel monte edildiğinde 45° lik dikey yayılım açısı sağlar. Böylece projektörlerin tavandan aşağıya sarkıtılmasına gerek yoktur.

 

Düşük enerji sarfiyatı, ısı üretimi ve uzun ampul ömrü ile yüksek verimlilik ve uzun süre sorunsuz kullanım sunmaktadır.Dışarıdan gün ışığı giren pencereli stüdyolarda ayarlanabilir renk ısısına sahip Bicolor versiyonu ile gün içerisinde istenilen renk ısısı ayarlanabilir.

 

84 CRI ile gelişmiş renk sunumu sağlayan ürün, mesafeli difüzörü ile daha uygun bir gölge ve yumuşak bir yayılım sağlıyor.Üzerinde 45° açılı 324 LED bulunuyor.Projektör V-Mount tipi 220 VAC adaptör, metal çerçeveli filtre tutucular, mıknatıslı ön çerçeve ve dahili dimmer'i ile birlikte geliyor.

 

Arzu edilirse dimmer fonksiyonu gene cihazla gelen 2.5m uzatma kablosu ile uzaktan, opsiyonel DMX modülü ile ışık masasından veya kablosuz modülü ile kablosuz kontrol edilebiliyor

 

Üzerinde akü ile çalıştırmak için V-Mount, NP-F Mount veya D-Tap batarya yuvaları bulunuyor ve yağmura karşı dayanıklı.V-Mount akü ile tam güçte 5 saat'in üzerinde çalışma süresine sahip. Bicolor versiyonu 3.200 - 5.600 K renk ısısına sahip ve renk ısısında değişme olmadan %100 - %0 arası dimleme yapılabiliyor.

 

İstenilen ışık yoğunluğu ve kullanım amacına göre her biri 15° (spot), 30° (medium) veya 50° (flood) yayılım açısına sahip, Daylight (5.600K), Tungsten (3.200K) veya Bicolor (3.200 - 5.600K) olarak çalışan Standart, High Output veya Low Profile versiyonlarda 3 farklı seride toplamda 27 farklı modelde üretilmektedir.

 

Asılarak veya ayak üzerinde kullanılabilen projektörün askısıyla birlikte boyutları 38 x 35.2 x 7.6 cm olup, tüm aksesuarlar takıldığında akü hariç ağırlığı 2 kg. dır.

Özellikler

Standart Dimmer: Projektör üzerinde bulunanmanual kontrol için standart dimmer.

Kablolu Dimmer: Kablo ile uzaktan kontrol imkanı sağlar.

Ayrıca yeni kablosuz(wireless) dimmer ile uzaktan kontrol edilebilir.

DMX Kontrol Modülü: Cihaz üzerinden veya ışık masasından DMX protokolü ile kontrol imkanı sağlar.

Digital LCD Ekran: Bicolor versiyonda standart olarak bulunur. Daylight veya Tungsten modelde opsiyonel olarak sunulur.

LCD ekrandan ışığın yoğunluğunu ve renk ısısını orantısal olarak gösterir. 

Modeller

Bicolor:(3200K-5600K)

TP-LONI-LPBI50 Felloni - Low Profile - Standart - Bicolor 50°

TP-LONI-LPBI30 Felloni - Low Profile - Standart - Bicolor 30°

TP-LONI-LPBI15 Felloni - Low Profile - Standart - Bicolor 15°

Tungsten:

TP-LONI-LPT50 Felloni - Low Profile - Standart - Tungsten 50°

TP-LONI-LPT30 Felloni - Low Profile - Standart - Tungsten 30°

TP-LONI-LPT15 Felloni - Low Profile - Standart - Tungsten 15°

Daylight:

TP-LONI-LPD50 Felloni - Low Profile - Standart - Daylight 50°

TP-LONI-LPD30 Felloni - Low Profile - Standart - Daylight 30°

TP-LONI-LPD15 Felloni - Low Profile - Standart - Daylight 15°