890 NM (IR-A) Infrared LED Kamera Üstü Projektör

iredZILLA çok hafif, küçük ve şık tasarıma sahip dimlenebilir kamera üstü LED infrared projektördür. Yüksek güçlü LED ışık kaynağı kullanılarak az enerji ile çok yüksek ışık çıkış gücü elde edilmiştir. iredZILLA’da Dedolight çift asferik optik sistemi kullanılarak inanılmaz ışık çıkış gücü sağlanmıştır. Özel lens sistemi sayesinde diğer Dedolight ışıklar gibi odaklanabilmekte, uzağa atma ve flood - spot yapabilmektedir. LED ışıklar genelde odaklanamazlar ve başka hiçbir infrared LED ışık iredZILLA gibi 4° - 56° odaklama seviyesine sahip değildir. Dar odaklama ve ışık demeti dolayısıyla aydınlatmak istediğiniz yer dışında yansımalar yaşanmasını engeller. 40m’ye kadar aydınlatma sağlar (Sony Nightshot Camcorder ile test edilmiştir). 6V’dan 18V’a kadar enerji ile çalışır.Tüm ve her odak pozisyonunda yumuşak ışık yayılımı sağlar. Üzerinde bulunan geniş açı difüzör ile 70°’ye kadar yumuşak ve eşit yayılım elde edilebilir. 2000 mW aydınlatma kapasitesi oldukça etkilidir. %50 kısma (dimming) yapıldığında enerji tüketimi yarıya düşerken, performansı iki katına çıkar. iredZILLA çok hafif, küçük ve şık tasarıma sahip dimlenebilir kamera üstü LED infrared projektördür.

Yüksek güçlü LED ışık kaynağı kullanılarak az enerji ile çok yüksek ışık çıkış gücü elde edilmiştir. iredZILLA’da Dedolight çift asferik optik sistemi kullanılarak inanılmaz ışık çıkış gücü sağlanmıştır. Özel lens sistemi sayesinde diğer Dedolight ışıklar gibi odaklanabilmekte, uzağa atma ve flood - spot yapabilmektedir. LED ışıklar genelde odaklanamazlar ve başka hiçbir infrared LED ışık iredZILLA gibi 4° - 56° odaklama seviyesine sahip değildir. Dar odaklama ve ışık demeti dolayısıyla aydınlatmak istediğiniz yer dışında yansımalar yaşanmasını engeller. 40m’ye kadar aydınlatma sağlar (Sony Nightshot Camcorder ile test edilmiştir). 6V’dan 18V’a kadar enerji ile çalışır.

Tüm ve her odak pozisyonunda yumuşak ışık yayılımı sağlar. Üzerinde bulunan geniş açı difüzör ile 70°’ye kadar yumuşak ve eşit yayılım elde edilebilir. 2000 mW aydınlatma kapasitesi oldukça etkilidir. %50 kısma (dimming) yapıldığında enerji tüketimi yarıya düşerken, performansı iki katına çıkar.